Modell av Hemmbränningsapparat.

...

Hembränningsapparaten är en väggprydnad som passar lika bra i hobbyverkstaden, gillestugan eller finrummet. Apparaten är tillverkad i mässing, koppar och rostfritt. Det är ett rent hantverk, tillverkad i A9-skogarna. Skåpet är tillverkat av den finaste Teak som går att få tag i, den kommer från dörrkarmar som blev omhändertagna när man rev gamla badhuset i Kristinehamn. När dörrkarmarna är slut så kan inga mer skåp tillverkas av Teak med så hög kvalite längre. Den är ytbehandlad med Danish Oil för att få en naturlig lyster. Skåpet är försett med ett vågrätt t-spår på baksidan för enkel uppängning på endast en skruv. Fronten består av 2 mm glas. Höjd 25 cm. bredd 20 cm. djup 10 cm.

Pris : 1295 Kr.

Akutsupen Endast för missbruk.

...

Akutsupen är en väggprydnad som passar lika bra i hobbyverkstaden, gillestugan eller finrummet. Det är tillverkat av den finaste Teak som går att få tag i. Teaken kommer från dörrkarmar som blev omhändertagna när man rev gamla badhuset i Kristinehamn. När den är slut så kan inga mer Akutsupen tillverkas av Teak med så hög kvalite längre. Den är ytbehandlad med Danish Oil för att få en naturlig lyster. Flaskan och glaset ingår ej, det är upp till köparen att förse Akutsupen med önskat innehåll. Man öppnar skåpet med 6 st skruvar som lossar bakstycket. Skåpet är försett med ett vågrätt t-spår på baksidan för enkel uppängning på endast en skruv. Höjd 24 cm bredd 20 cm djup 10 cm

Pris : 595 Kr.

Akutsupen En Annan Version

...

Akutsupen tillverkas i två olika höjder 21 respekive 24 cm. Det är ytbehandlat med Danish Oil och kan strykas med Teakolja efter en tid om det mattas av. Höjd 21 cm bredd 20 cm djup 10 cm

Pris : 595 Kr.

Akutsupen Hembränningsapparat

...

Akutsupen med hembränningsapparat. Skåpet tillverkat av prima björk. Det är ytbehandlat med Danish Oil och kan strykas med Teakolja efter en tid om det mattas av. Apparaten är tillverkad av ett avkapat mässingrör från en gammal säng, en partonhylsa av mässing från ett gevär, kopparrör av bromsrör från en Ford Mondeo, 1.5 mm mässingplåt från mertallåtervinningen samt 2 st decilitermått fråm Ica Maxi.

Pris : 1295 Kr.

Akutsupen Hembränningsapparat

...

Hembränningsapparat.Ej fungerande modell i miniatyr. (volym 2 dl). Apparaten är tillverkad av ett avkapat mässingrör från en gammal säng, en partonhylsa av mässing från ett gevär, kopparrör av bromsrör från en Ford Mondeo, 1.5 mm mässingplåt från mertallåtervinningen samt 2 st decilitermått fråm Ica Maxi.

Pris : 795 Kr.

Ett helt galet pussel Räcker hela året

...

Hjärnan behöver gymnastik. Det är viktigt att man håller hjärnan aktiv och kontinuerligt låter den jobba. Studier visar att ju mer mentala aktiviteter personer ägnar sig åt, desto bättre visar sig aktiviteten i hjärnan vara. Ettårs pussel tränar upp din hjärna genom att öva upp minnet, uppfattningsförmågan och ditt analytiska och kreativa tänkande. Pusslet passar alla åldrar från 4 år och upp till plus hundra år.. Med endast ett pussel har du här olika pusselkombinationer för alla dagar hela året. 366 pussel i ett alltså. När du kan detta pussels kombinationer så kan du köpa version nr 2 som är exakt likadant förutom att alla datum har bytt plats. Det finns 12 versioner att välja på så det räcker i många år.Hjärnan behöver gymnastik. Det är viktigt att man håller hjärnan aktiv och kontinuerligt låter den jobba. Studier visar att ju mer mentala aktiviteter personer ägnar sig åt, desto bättre visar sig aktiviteten i hjärnan vara. Ettårs pussel tränar upp din hjärna genom att öva upp minnet, uppfattningsförmågan och ditt analytiska och kreativa tänkande. Pusslet passar alla åldrar från 4 år och upp till plus hundra år.. Med endast ett pussel har du här olika pusselkombinationer för alla dagar hela året. 366 pussel i ett alltså. När du kan detta pussels kombinationer så kan du köpa version nr 2 som är exakt likadant förutom att alla datum har bytt plats. Det finns 12 versioner att välja på så det räcker i många år.

Pris : 195 Kr.

Exempelskylt Valfritt träslag, storlek max 400 x 180 x 18 mm.
Priser från 495 Kr

...

GROTTAN Skylt av furu 350 x 145 x 18 mm

...

CAFÉ JORDKÄLLAREN Skylt av Mahogany-betsad furu 350 x 145 x 18 mm

...

Carvers Corner Art Skylt av Mahoganyplywood 400 x 150 x 19 mm

...

QX United Bilservice Skylt av svartlackad furu 400 x 140 x 18 mm

 ...

TC Bilverkstad Skylt av klarlackad furu 330 x 145 x 18 mm

 ...

Noga Kopplat Hälften Vunnet Skylt av klarlackad furu 330 x 145 x 18 mm

 ...

Skogslund Skylt av brunbetsad, klarlackad furu 330 x 145 x 18 mm

 ...

Skrubben Skylt av klarlackad bok 330 x 145 x 18 mm

 ...

Romany Rosie Skylt av klarlackad bränd furu 330 x 145 x 18 mm

 ...

Never Ever Give Up Skylt av klarlackad kvistfri Björk 330 x 145 x 18 mm

 ...

Nightwind Skylt av klarlackad Mahogany 340 x 145 x 18 mm

 ...

Viahov Skylt av klarlackad vitbetsad Furu 340 x 145 x 18 mm

 ...

Stall Sylva Skylt av klarlackad Furu 340 x 145 x 18 mm

 ...